Even voorstellen…Team ‘nJoy Chocolate

Lianne

Lianne

Lianne heeft in 2012 ook al een jaar bij ons gewerkt en is blij dat zij “weer thuis” is. Wij ook 😃
Lianne is moeder van 2 jonge kinderen en combineert dat met een bijna full time baan. En dat doet zij met verve!
Gevraagd naar haar favoriete bonbon noemt Lianne meteen de Klapper: “De heerlijk volle, fruitige Ruby chocolade met kokos verrast en is zó ongelofelijk lekker!”
Je kunt Lianne in zowel onze vestiging in Dordrecht als in Rotterdam tegenkomen!
.

Rebecca

Rebecca

Rebecca begon bij ons als 15-jarige en dan mag je van de wetgever nog niet zoveel… Toch was zij ook in dat eerste jaar al een belangrijk onderdeel van ons team. En toen ze eenmaal 16 werd… was Rebecca zó blij dat ze ineens van alles mocht! Wij ook 😃
Haar favoriete bonbon is de KoKa: “Chocolade en koffie is natuurlijk een geweldige combinatie op zich, maar de kardemom maakt het helemaal af en zorgt voor een heerlijke finish”.
Rebecca is leergierig en heeft belangstelling voor dingen waar wij het bestaan niet eens van wisten (de moderne Koreaanse muziekwereld bijvoorbeeld 😂) en is op veel vlakken een waardevol onderdeel van team ‘nJoy Chocolate.
Je komt Rebecca tegen in onze vestiging in Dordrecht en vàst ook in Rotterdam 😉

Céline

Céline

Céline stuurde op precies het goede moment voor de tweede keer haar open sollicitatie.
En alsof het zo moest zijn, draait zij alweer een half jaar volwaardig mee binnen team ‘nJoy Chocolate. Céline is een hartelijke jonge vrouw met een talenknobbel en zij vindt het heerlijk om “vol aan de bak” te gaan. Wij ook 😃
Céline is gek op pure chocolade. Haar favoriete bonbon is de Amaretto: “Vanwege de rijke en donkere ganache met amandellikeur. Wat een traktatie!”
Je kunt Céline tegenkomen in zowel onze vestiging in Dordrecht als die in Rotterdam.

Amy

Amy

Dit is Amy.
Amy begon bij ons als bijbaantje tijdens haar opleiding tot banketbakker. Maar wat zij eigenlijk wilde… was met chocolade werken!
Toen zij met school een dagje naar de chocoladeacademie was geweest, kregen wij een telefoontje van Ton Jongejan – chef van diezelfde chocoladeacademie: “Dat zou er wel eens eentje kunnen zijn die heel geschikt is voor het fijne werk.”
Inmiddels, drie jaar verder, heeft Amy alle handelingen die zich in ons atelier voordoen zelfstandig gedaan en dat doet zij met vakmanschap, aandacht, liefde en plezier.
De favoriete bonbon van Amy is de Zonnestraal: “Omdat ik heel vrolijk word van de combinatie donkere chocolade, mango èn saffraan. Je proeft de zomer 🌞”
Amy is voornamelijk bezig in het atelier in onze vestiging in Dordrecht, maar je kúnt haar ook tegenkomen aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam.
Corinne

Corinne

Jan

Jan